Creem materials educatius per fomentar la compassió i l'empatia.
Desenvolupem activitats de lleure educatiu per descobrir com són realment els nostres companys de planeta.
Cerquem i distribuïm materials educatius que ajudin a entendre les emocions dels altres animals.

 

Diuen sobre Dekimba

"No sé ni com donar-te les gràcies per crear un llibre així. N'hi ha prou amb fullejar una mica les seves pàgines per veure que cadascun dels valors que considero imprescindibles en un infant i futur adult, queden plasmats amb les teves precioses paraules i amb ajuda d'aquestes meravelloses il·lustracions. Gràcies de nou per ajudar-me a educar a les meves filles, per donar-me les eines, tan difícils de trobar avui en dia, perquè esdevinguin en éssers humans respectuosos amb la vida, pròpia i aliena" Noemí Sierra, mare i activista, sobre el conte "Iu, el llop, i Berta, la Caputxeta Verda"


"Cal que celebrem totes i cadascuna de les propostes que ens planteja Dekimba, ja que el joc i la lectura poden i han de ser valorats com a recursos que potencien tots els aprenentatges i es converteixen en armes potents, generadores de canvis constatables i demostrables cap a una nova mirada més amable, empàtica i real cap als altres animals." Elisabeth Gil, professora d'educació primària


"És maravellós! Un joc ple de valors i empatia" Ruth Gallego, fundadora del santuari d'animals El Paraíso de Nora, sobre EVA.


"Les meves filles i nebots estan encantats amb els jocs rebuts aquest nadal. EVA és un joc ràpid i amè i això fa que encadenin una partida amb la següent, passant-ho genial. No és cap obstacle que els jugadors siguin de diferents edats. En definitiva, ho recomano a totes les famílies i infants!" Noemí Sierra.


"Meravellosa feina la que fan, avui en dia espanta l'especisme d'alguns contes, els de Dekimba són fantàstics, educant en el respecte, la justícia, la igualtat, la compassió, l'empatia... 100% recomanable. A sobre, la meva comanda m'ha arribat en un dia. Si no saps quin regal fer a un infant, aquí tens una opció fenomenal. Gràcies per la meravellosa feina que feu." Pedro Jesús López-Toribio.

 

Coneix les nostres activitats

Jocs i tallers originals, dinàmics i perfectes per infants i les seves famílies. 

Que i qui som Dekimba?


Coneix els nostres objectius, les nostres línies de treball i les professionals que participem a Dekimba. 

Escriu-nos!


Volem conèixer la teva opinió i les teves propostes. 

 
 

Copyright © 2016 Dekimba dekimba@dekimba.org