Formació i xerrades

Propiciar una infància més empoderada, justa i compassiva és un dels camins que fa possible pensar en un futur millor, il el joc és una de les millors eines amb les quals comptem per poder intervenir d'una manera eficaç i divertida. 

Però, hem d'intervenir en el joc? És neutre? Quins missatges reben els infants en els diferents recursos sobre els animals i la relació que hi establim? Quins materials existeixen per poder facilitar un vincle de respecte i ajut? 

Les nostres formacions parteixen de la certesa que, en determinades situacions, el joc no és neutre, i que hem de potenciar aquelles activitats,  materials i recursos que propiciïn relacions que no es fomentin en l'abús vers els altres animals. 

En un format adaptable, tractem aquests i altres temes al voltant de la importància del joc i el lleure en el desenvolupament d'una infància més humanitària.  Dirigides a educadors, mestres, monitors, famílies i qualsevol persona interessada en la infància com a motor de canvi en les relacions amb els animals. 

Requeriments: Un espai tancat, amb taules i cadires adequades pels participants. 

Si vols més informació, escriu-nos a dekimba@dekimba.org

 

Copyright © 2016 Dekimba dekimba@dekimba.org